Als je deelneemt aan de Europese Statistiekolympiade, accepteer je alle regels.

School


Team info

Disclaimer persoonlijke gegevens
Doel: persoonlijke data die in dit formulier verzameld worden, zullen worden gebruikt met als enig doel om je deelname aan de Europese Statistiekolympiade (ESO) te beheren. Het genoemde beheer kan bestaan uit contact opnemen met de deelnemers, maar alleen voor zaken die verband houden met de wedstrijd. Als de betrokkene toestemming heeft gegeven, kan de e-mail worden gebruikt om de betrokkene te informeren over toekomstige edities van de ESO. De gegevens worden ook gebruikt om geanonimiseerde statistieken over de deelname aan de wedstrijd op te stellen.
Verwerkingsverantwoordelijke: Statbel
Juridisch kader: Artikel 6.1 van de General Data Protection Regulation
Ontvangers: Door de manier waarop de wedstrijd georganiseerd wordt, kunnen de gegevens worden opgevraagd door Statbel, het Spaanse Nationale Instituut voor de Statistiek (als coördinator van de actie) en door Eurostat (alleen voor de teams die deelnemen aan de Europese fase).
Opslag: Gegevens zullen opgeslagen worden op de server van het Spaanse Nationale Instituut voor de Statistiek (Pº Castellana 183, 28046 Madrid – Spanje). De gegevens worden voor een periode van twee jaar bewaard, met uitzondering van de e-mail van de betrokkenen die toestemming hebben gegeven voor het ontvangen van informatie over toekomstige edities van de wedstrijd. In dit geval zal de e-mail opgeslagen worden, tenzij anders aangegeven
Rechten: Toegang, rechtzetting en vernietiging. Om je rechten uit te oefenen, kan je de afgevaardigde voor de gegevensbescherming dpo@economie.fgov.be contacteren.
Ik aanvaard het *
Ik geef mijn toestemming aan de verwerkingsverantwoordelijke om mijn e-mailadres te gebruiken om me te informeren over toekomstige edities van de ESO

* Verplichte velden